I lööööv fredagar

Då var det fredag igen. I löv fredagar. Har ni tänkt på att jag älskar mycket? Tänka sig att folk säger att jag har svårt för att visa mina känslor. Jag har alltid älskat saker och ännu mer efter en disskusion jag hade med en vän för ca 1 år sedan. Han förklarade att man inte kan älska prylar, högtider mm utan att man bara kan älska människor.
Min vän och bordsgranne under denna middag höll jag senare på att driva till vansinne när jag, efter ett par glas vin, blev extra känslomässig. "Shit Sanna, vilka vackra bestick... jag bara älskar dem, mmm jag älskar ädelostsås, det här med nyår... jag verkligen ä...""
Hihihi, vad kul man kan ha!

Tillbaka till le verklighet, vart var jag...jo, I löv fredagar.
Idag kommer vi säkert att gå ner till afterworken och äta lite... hoppas på att träffa lite vänner där nere. Är det någon som ska ner? Spelade poker i Onsdags och vann... jag är glödhet! Eftersom jag inte är en skrytsam person har jag inte nämnt detta i min blogg, men nu kan jag tyvärr inte hålla egot inne längre. Jag vinner, jag vinner och jag vinner... även fast jag inte borde vinna så vinner jag. Detta driver ju så klart mina motspelare till vansinne... och då vinner jag lite till. I allafall så hoppas jag på en match senare denna fredagkväll.

Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra upp till Eva på en kopp kaffe. Sen är det ut tll Kungshamn som gäller.

*En tanke till Anna som gör stortenta idag, good luck*

Det här med blogg.

Våra vänner är en del av våra liv. Det är ni som gör pizzan hel, utan er fattas en slice.
Och så är det det här med blogg.
Man kan ibland skriva något som kan missuppfattas av någon eller skapa frågetecken åt andra. Det är ju självklart inte meningen, men antagligen ofrånkomligt.

Min vän... vår vän, hade stake nog att ifrågasätta vissa saker som hon grubblat över efter att ha läst våra bloggar. Det är stark, för det vet vi alla inte alltid är så lätt. Det var coolt gjort och är det någon av våra vänner som någon gång reagerar dåligt över vad som står i bloggen, så hoppas jag verkligen att ni säger till... jag vill verkligen att ni säger till.

Ni mina vänner, är ju ända stommen av mig. 

Inga namn nämnda, inga namn kommer att bli nämnda. 

Grattis

Mina kära vänner och blivande grannar har blivit föräldrar till bebi nr 2. Hoppas att ni mår super och att ni trivs bra inne på BB.
Kommer ni ihåg när E föddes? Vem stod och knackade på dörren först:-)? Tyckte ni att det var i tidigaste laget, så kommer ni att bli såå förvånade när vi öppnar bildörren åt er när ni kör in på parkeringen vid lägenheten. Eller ännu bättre- att vi redan sitter runt matbordet och äter bullar när ni kommer hem... FÖR NI HAR VÄL BAKAT BULLAR VA??!!

Tänk att ni fick en grabb!! Jag var säker på en tjej. Nu har ni en av varje sort:-)

Är så nyfiken på Herr miniFinn. Är det opassande att kalla honom Hampa?

Lägg en kommentar vettja!

Idag har jag och My varit uppe vid stallet och tittat+matat hästarna. Hon tyckte att det var otroligt intressant, lite skeptisk till en början, men sen blev hon vågligare. Jag lade lite gräs i hennes lilla hand och då gjorde precis likadant som hon såg mig göra minuten innan... sträckte fram handen och gav hästen gräset. Hennes lilla hand nästan försvann mellan läpparna på hästen:-) Hon sa säkert "titta, titta" 100 ggr under tiden vi var där uppe:-)

Sitter och grunnar över vad man ska göra idag. Grilla ska vi självklart göra. Mitt mål är att grilla varje solig kväll heela sommaren. Sen så ska jag ut och jogga vid 17 *kräks*, hoppas att jag överlever.

Vad ska ni göra ikväll? 

Strandfika

Dagen började med en promenad till stranden. Jag, My, Anna och Kristin drack fångade krabbor, lekte i sanden och hade kul. My med t-shirt och bar rumpa, såg helt underbar ut... och man såg att hon tyckte att det var underbart härligt. ända sen hon gick några steg hos svärföräldrarna häromdagen, så har hon då och då stått upp själv längre stunder (med det menar jag 10 sek). Hon kan även säga "mu" och "mjau" efter en del bilderböcker:-)

Sen var vi på Bella och åt lunch och efter det fikade tjejerna hos syrran, medans jag passade på att åka ut till Konvux för att anmäla mig till en kurs.

Nu är vi i alla fall hemma och Mys skador efter dagens alla bravader är ett blåmärke under ena ögat, skrapmärken efter sand och hårt gräs och blåmärken på smalbenen. Fast hon verkar ganska tillfreds ändå:-)

Acka kom och Acka gick. Han ska iväg och kolla på ny bil åt mig:-). Vi har dillat fram och tillbaka angående ny bil nu när vi ska bygga hus och allt, och vi kommer nog antagligen att dilla en hel del mer. Problemet är att vi inte får plats med nästa stegs barnstol. Den hon ska ha från 1 år och framåt. Vi måste offra framsätet och 1 ½ säte där bak för att få plats med den i Raven.  


Sorry Anna, håll för ögonen.

För några månader satte vi ett "sommarmål".
Det handlade om att hinna gå ner X antal kilon inför beach-08. Jag har hållt på för fullt och är nu inne på slutspurten. På måndag är dagen D.
Nu till frågan-
Hur många tror att jag klarar det?!
Anledningen till att jag frågar är för att jag behöver lite pushning. Sista veckan kallar jag inte för slutspurt för intet, utan självklart behöver jag gå ner lite mer i vikt än det kilot som är lämpligt. Till saken hör att jag måste ha en strikt diet och motion för att klara det, men saknar motivation och engagemang. Käkade toblerone i kväll:-( och lite annat som inte ingår i min tillåtna kost.
Vem tror att jag klarar det och vem tror inte att jag klarar det? Jag behöver inga stöttande ord, utan det jag behöver är någon skit som inte tror att jag kommer att klara det- som jag sedan kan motbevisa.


Kak-kalas

Tävlingen är avslutad och la winner is Marie. Grattis som sjuttsingen! Priset kommer...

  

Idag har jag bakat mer kakor till Mys kak-kalas. Dessutom har jag gjort rabarbersaft. Bad Stoff palla lite rabarber av mamma... hon har ju ändå ingen nytta av dem nu när de är bortresta. Kakorna blev superbra! Lite brända, men det gömde jag under choklad:-)

Har hunnit med massor av ärenden idag. Jag gillar sådana dagar. Hade med mig syrran i bilen och då får man passa på att åka runt lite, så man slipper dra ut My ur bilen varje litet ärende.

Nu på kvällen kilade jag väg till syrran tillsammans med Marie och Anna. Där tittade vi på Desperate, drack rabarbersaft och spelade popkorn. Jag var helt klart bäst. Pang pang- och ni fick platta fötter. Det är inget att gräma sig över, jag var som är jäkla ninja.

Imorgon- vad händer då?!
Torp?

Tävling

Tänkte påminna om tävlingen nedan, som går ut i natt.

Gårdagen

I går var det morsdag. Min första morsdag.
My hade som tur var inte glömt det, utan skickat iväg Alexander för att köpa en bukett:-)

Senare på dagen tog jag och Anna en promenad med My. Stegen bar iväg mot hästedalen, där vi både hittade småkrabbor och lekte i sandlådan. My älskar sanden... älskar att fånga upp den och låta den silas genom fingrarna, och älskar att äta den:-)
Hittade en hel del krabbor, som synd var krossade My en i ett tappert försök att få sig en munsbit, blä!
Gissa vad Anna kom med innan vi tog en promenad!?
En bukett med liljekonvalj, som hon plockat själv. Jag gillar verkligen liljekonvalj och jag gillar att få buketter... 5 av 5 toasters... det betyder "tack så jättemycket för blommorna". De har fått sig en fin plats på bordet:-)

På kvällen var vi och fikade hos mina svärföräldrar och då tog My sina första steg... WOOW!
I Stockholm så gick hon fram och tillbaka mellan Kristin och Erika, de kanske är första stegen, men igår gick hon själv på eget initiativ. Hon stod upp och höll sig i en bänk och när jag sträcker fram två leksaker släpper hon taget och går fram till mig utan att tänka. Då blir man stolt!

My i sandlådan med Anna.
 

Detta pryder mitt kök i detta nu.
  

Överraskning

Snacka om överraskning!

Veronica fyllde 30 år igår och det skulle firas med kalas. När vi kom dit vid 15-tiden var det mingel och mys. Strax därefter bar det av iväg på poängpromenad.
Lagom till vi kom till Hunnebostrands kyrka tog frågorna slut. Jag fattade ingenting! Då är det någon i gruppen som säger "Ska de gifta sig tro?"
De överraskade oss med ett bröllop. Ingen visste, inte ens föräldrarna. Det var så himla bra gjort, något av det coolaste jag varit med om... 5 av 5 toasters.
Ett jättevackert bröllop med Toffe som sjöng förjldes av en lika rolig fest. Vi slog klackarna i taket tills dess att klockan var strax innan 03.

Tack Vera och Seb för ett oförglömligt bröllop.
Och tack Anna för att du var så snäll och tog hand om My.
Det känns tryggt att ha henne hos dig, oroade mig inte en sekund!

Ser ni så fina de är, Herr och fru Lundgren!

Lördag

Idag är det kalas som gäller. Veronica fyller 30!

Alexander är iväg och handlar mat... det ekar i kylen i nuläget och jag är jättehungrig.

Kristin har flygit iväg till Barcelona. Hon och Joakim ska vara där fram tills på Måndag. Shoppa, äta och strosa antar jag står på schemat. 
Hon smsade mig igår precis när de satt sig på planet och skrev att hon satt bredvid Babben Larsson. Coolt!
Sen smsade hon när de landat och skrev att allt hade gått finfint. Skönt att höra att allt är bra!

Nu ska jag ta tag i hemmet en sväng... det blir verkligen stökigt på 2 sek! 

Guitar Hero

Nu sitter vi och spelar Guitar Hero. Shit, vad kul det är!

My ligger och sover gott! Lövely!

Marie kom upp efter jobbet och nu har vi duell. Alla spelar mot alla... i och för sig är det bara jag, Anna och Marie, men det räcker. Anna har övat upp sig och är faktiskt rätt bra. Dock viner hon ej över mig, då jag ändå spelade gitarr i 3 år som snorunge:-). Marie har inte spelat riktigt lika mycket... hon ligger ca 10 spel efter, men hon kommer igen. Anna och Marie kommer att kriga mot varandra en hel del i framtiden:-)

Dessa rara damer svär och slåss som om de levde i vilda västern. Tur att de inte har pickadoller.
Marie bloggar för att skaka av sig frustrationen och Anna ooar över att Kristin är borta.
* Tänk om Kristin hade varit här, hon hade hjälpt mig, hon hade fixat så att jag hade vunnit, hon hade fått mig att må bra, hon hade varit snäll bla bla bla.
Hör inte så mycket då speldjävulen har tagit över... men typ så låter det.

Nu är Anna snäll och berömmer Marie... antagligen ligger hon under. Marie säger bara att hon inte lyssnar för att hon fokuserar för mycket.

Ni skulle höra dem, då hade ni skrattat lika mycket som jag...hehehe. Fan, va skön att ha dessa tjejer hemma hos mig. Lövi lövi!

Tävling


Det här är Kristins överlägsna min.
Vad tror ni hon har gjort för att bli så kaxig? 

1. Hållit andan i 1.02 minuter, för att kunna kissa på tågets illaluktande toalett.
2. Vågat gått ensam heela, långa vägen till restaurangvagnen.
3. Orkat lyfta min tunga väska upp på hatthyllan.
4. Löst ett kruxigt barnkorsord.

5. Fått en komplimang för sin snygga outfit.


Tävlingen avslutas natten till Tisdag kl 00.00.
Jag drar lott bland de som gissat rätt för att utse en vinnare. Priset är nice!
Endast de som lämnat ett svar får reda på varför hon kaxat till sig. Så lämna blogg eller mailadress.
Let the game begin!




Stockholmo

Joel är störtförtjust i mosters klänning.
Vilka färger- vilken lycka- det måste vara himmelriket!
  

Här har vi Joel, Erika och My. Vi satt båda förundrade över hur alla flerbarnsföräldrar överlever.
 

My sov en hel del på hemresan. Jättesöt!
  

Ny dag

Ny dag med strålande väder!
Vad händer då?

*Idag ska jag hinna med att packa ur alla väskor och städa inför helgen lite. Vi får se hur det går eftersom min rygg krånglar igen. 
*Vi ska till Lysekil och inhandla en present till Veronica. Har hittat den perfekta presenten. Hon fyller ju 30 imorgon.... i alla fall så ska hon firas då.
*Kanske en fika med svärmor samtidigt som jag lämnar My hos henne. Hon ska passa My under några timmar på eftermiddagen.
*Fika med Anna måste hinnas med. Endera i eftermiddag eller på kvällen.
*Middag på Kanten ville Alexander hinna med... och äta måste man ju.
*Skulle egentligen hämta Iron Maiden-biljetterna hos Jörgen idag, men kan inte köra bil pga ryggen. Hade kunnat ta dem på vägen hem från Lysekil, men vill verkligen inte att Alexander ska ana något. Sofia har nämligen fixat niceiga platser på läktaren med tillgång till loungen. Hur bra som helst... TACK!
*Apoteket
*En lååång prommis hade suttit fint med tanke på rygg och den senaste tidens kaloriintag. Fast jag vet med säkerhet att prommisen är det första jag kommer saka om det blir tidsbrist.

Lite sportade vi ju ändå när vi var i Sthlm.
 

Shakespeare

I alla tider har man hört den stora frågan-
"Att vara och inte vara... det är frågan"

Men den stora frågan jag ställer mig idag är-
" Vilka skor hade Anna på sig hit och vilka hade hon på sig när hon gick hem och framför allt... vilka står kvar på min balkong?"


Tuff tuff igen

Det är tamme tusan bara hon som i flygande fart lyckas få män att springandes bära hennes väskor. Otroligt! Kastade oss på tåget och ropade hejdå, sen bar det iväg. Puh! Nu sitter My och myser i mosters knä. Hoppas att hon somnar en sväng i alla fall. Nu är jag inte utvilad, men i alla fall glad i kropp och skäl efter den här underbara trippen:-).

Tuff tuff

Nu sitter vi på tåget på väg hem från stockholm. Som vanligt så var vi ute i sista minuten. 2 min innan tåget skulle gå, kom 3 kvinnor i full karriär springandes in på terminalen. Med barnvagnar som stod på två hjul tog vi sista kurvan och sen kom spurten. Smidiga som giraffer sick sackade vi oss fram. Kristin kom på efterkälken, pga två stora väskor. Jag vet att jag hann tänka att "var man räddar sig själv". Mer än så hann jag inte förrens en man springer förbi mig med VÅRA väskor. Forts följer

Wuzz up.

Från och med nu tycker jag att everybody ska sluta att hack på Victoria Silvstedt. Det är not så lätt att vara so berest, utan att take efter tal. Now när jag kommer hem vill jag inte hear anything om mitt new sätt att tala... det är liksom "storstadska" och rätt så cool om jag får say it my self.

Vi har shoppat och druckit kaffe... precis det vi hade planerat. Jag har handlat linnen, babygrejer, smink och skor. Som vi storstadsbesökare alltid säger-
"Man har inte shoppat klart förrens vattenblåsorna på tårna spruckit"
Så idag vid 13-tiden hade vi shoppat klart.

My har sagt några fler ord. Nu petar hon i Erikas navel och säger "tut tut" och killar under foten och säger "kill kill". Aningens oartkulerat, men ändå godkänt för en 11-månaders bebis med napp i munnen.
Joel har fått sig ett antal fontanellsmackar, men lika glad är han för det. My har inte varit lika skrämmande för honom som hon var sist. De två kommer att bli ett riktigt dreamteam!

See you soon, makaroon!

Morgonmys

Detta är mys.
Jag, en kopp kaffe och datorn.
My stensover, igår sov hon ända till kl 10.30. Undrar hur länge hon sover idag.

Vi åker från Hunebo vid 11.30.
Någon som vill fika?
*ringer syrran*


Nu har jag Jennyfierat mig.

Förut kilade Alexander iväg på en fika.
Han tog med sig My som ändå kommer att sova som en stock, så att jag kunde få lite lugn och ro. Det finns så mycket som behövdes göras... hänga tvätt, diska, gå igenom packningen en fjärde gång, pilla och plocka. Tack vare min enorma självbehärskning motstod jag allt detta.

Nu har jag slappat och njutit av mitt eget sällskap i 1 timme och 27 minuter.

Och ätit ca 114g pecannöt glass.

Det är sådana här stunder man börjar tänka- "VEM säger att det är hårt jobb att vara förälder, it's a piece of cake".

*lägger upp benen i kors på bordet, ler och pillar bort luddet ur naveln*

Reklam

Jag missade den. JAG MISSADE DEN!
Den smarrigaste frågan på Sanningens ögonblick. Hade han haft sex med andra tjejer under sitt förhållande? Skit, skit, skit! Så blir det reklam och så bläddrar man över till en annan kanal.
Vips, så står det någon gammal fossil till soldat, på 4:an, som ska bära stenar... och medmänsklig som man är så sitter man i soffan (med chips, godis och dricka) och hejjar på honom.
"Kooom igen, en sten till orkar du. Jag vet att du har blivit grillad, slagen och torterad, MEN kooom igen- en sten till!"
PANG, så slog det mig... SÖ (sanningens ögonblick)
Knäppte tillbaka till 5:an och självklart hade jag missat la finale.  

*förlåter aldrig mig själv*

Erika

Svaret på din fråga är Nej. Alexander läser inte min blogg.
Jag tror inte att han tycker att det är så intressant- kan inte fatta hur han kan tycka det.:-)

Sommarstuga

I helgen har vi varit vid mina svärföräldrars sommarstuga. Vilket ställe!! De har verkligen lagt ned tid och hjärta på denna stuga. Tipptopp modernt, men ändå mysigt och "stugit". En helt otroligt kul upplevelse att få komma dit... kan lova att jag kommer att åka dit oftare.
Vi åkte vid 17-tiden och när vi kom fram grillade vi och spelade spel. En riktig toppenlördag.

Idag har vi varit iväg och ätit på Eat. Idag var det Gaby som jobbade. Hon är väldigt duktig på viner och mat, och på servitrisyrket i övrigt. Blir stolt över att se att hon tar sig tid att jobba i Hunnebo då och då.

Nu hade jag velat hitta på något. Allt är packat inför Stockholm och jag sitter bara hemma och inte gör något. Acka funderade på att sticka iväg en sväng och fika... kanske kan jag övertala honom att stanna hemma... så att jag kan kila iväg en sväng istället:-)
Anna, Kristin, Marie- vad gör ni?


Iron Maiden

Jag vet vad vi ska gör den 7 Juni.
Eller det vet jag egentligen inte, men jag vet en sak som jag ska ge honom.
Iron Maiden biljetter till Ullevi den 26 Juni. Han kommer att bli jätteglad.
Jag sa ju att jag var vass på presenter.
PANG!!! Så var jag tillbaka i min forna form, jag visste att jag hade det inom mig.

oh MY god

My har sovit i natt... hela natten, vaknade till för matpaus vid 8 och somnade sedan om till 10.30. Inget ätande, nappsökande, gråtande eller sängbyte. Jag mår underbart, både i kropp och själ. Fick nypa mig i armaen i morse för att fatta att det verkligen var sant:-)

Igår, igår, igår... Hade vi sååå roligt. Jag har tur som har vänner som kan tänka sig att parta på andra ställen än krogen:-) Igår gick jag och Alexander först till Bella och tog ett glas vin och sedan vidare till kanten och åt, moi tog laxen som är min favvo. My somnade en sväng lagom till maten, så redan där log gudarna mot oss.
Trffade även Eva och Henrik, som var ute och strosade med Adrian.
Senare så gick jag och Alexander hem för att natta Mysan. Tjejerna kom upp efter ett litet tag och då pös Alexander till Kanten med grabbarna för att kolla på hockey.
Johannes- vad än Anna har sagt till dig, så kan jag säga så här- En rygga är alltid bättre än en midjeväska. Jag gillar faktiskt ryggsäcken.
När väl My hade somnat startade turneringen.
Singstar och guitarrhero.
Shit, vad kul det var. Alla vann mot alla och självklart tvärtom. Vi höll på till 01.30 på natten.

Jag, syrran och Marie sa hejdå på trappen. Anna såg man bara ryggtavlan på när hon småsprang hemmåt:-)

Naken

Jag känner mig så naken- bar- utblottad och stumpaktig.

Mina fingrar är fula.

Mina långa naglar är borta, har klppt av mig dem en efter en. Ni vet efter att man gjort fransk manikyr några gånger blir ju naglarna tunnare... tills de har växt ut igen. I alla fall så tänkte jag låta naglarna växa ut och bli starka igen innan jag sätter på fransk igen. Det är skitfult!

Tänkte ta kort, men tror att min kamera har gått sönder. Hur gör man en smiley som gråter?

Återberättelse

Alexander fyllde ju år i söndags och som vissa vet så bad jag om lite tips. Jag fick få tips och tog ingen av dem heller. Istället åkte jag runt i panik på Lördagen med en sovandes My i baksätet i jakt efter något till honom.

Det blev en fågelholk.

En fågelholk som jag köpte för någon månad sen till mig själv som jag skulle ha när vi flyttade till huset. En fågelholk- ett köp, som jag inte berättat något om för Alexander... av den enkla anledningen att han hatar fåglar, hatar fågelholkar, hatar fågelbad, hatar fåkelskit, hatar fågelmat... ja, allt som har med fåglar att göra.

Jag låtsades som ingenting när jag gav honom den.

Sen så fick han en dag av mig också. 7 Juni, en suprisedag i hans ära. Vad ska jag hitta på??? Det var en fråga till mig själv och inte till er... ni är för j**vla dåliga på presenttips- så dem ber jag inte om igen. Nu vill jag klargöra att jag var väldigt nöjd med tipsen SOM JAG FICK av Maja och Erika (TACK), det jag klagar över var avsaknaden av tips från alla er andra. Och ja, jag vet att det finns andra... jag kan se det, serrö, på min bloggsida, "unika besök" kallas det.

Nu ska jag dricka kaffe:-) Lovely

Förråds städning

Nu har jag, Alexander och My städat i förrådet. My slocknade som vanligt redan vid 13-tiden... liten latmask det där:-)
Nu börjar vi i alla fall bli klara och det blir jättefint. 12 flyttlådor är nu fyllda och står nere i garaget, redo att flytta in på Mångatan 10. Först skakade Alexander bara på huvudet när jag sa att jag hade börat att packa till huset, men nu så tycker han att det är en lika bra idé som jag... en riktig snilleblixt.

Vädret pendlar fram och tillbaka idag. Sol- molnigt- sol- och nu molnigt igen.

Nu har det så smått börjat komma sommarpersonal till Svea. Kanten- kocken är först på plats och har redan funnit sig tillrätta. Rickard, som han heter, lagar otroligt god mat... mmm, längtar redan till helgen!

Tillbaka

Äntligen tillbaka.
Bloggen har strulat en massa, men nu är jag in the game again.

Igår städade vi ur huset borta vid Hunnebovägen. Det ska bo en familj där över sommaren.
Vi fick fria händer att handla vad vi ville till huset på IKEA. Var inte det en dröm som gick i uppfyllelse, så vad!? Handlade en hel del till huset och även en del till oss själva med:-)
Huset blev jättefint och vi hann även med halva rabatten. Får se om vi hinner dit en sväng idag med.
När vi kom hem på kvällen stensov My. Hon hade hållt på för fullt med att kasta ur jord i rabatten, slitit i grästuvor, krypit runt efter alla hit och dit... jobbat stenhårt hela dagen med andra ord:-)

Imorgon ska mamma och pappa till Spanien på en vintripp. Hoppas att de kör försiktigt och att jag hinner träffa dem en sväng innan de åker imorgon.

På måndag gör vi försök nr 2 med att åka till Stockholm. Längtar så efter lilla Joel...
Hoppas på tidiga morgnar/sena nätter med kaffe, långa frukostar, mysiga luncher på stan, shopping, fika, middagar och myspys. Fast det viktigaste är ju Joel och kaffekompisar:-)

Födelsedag

Nu finns det massor att se fram emot.
Födelsedagar, sommarpremiärer, grillning, brännboll, möhippa, utgång, och Stockholmstripper. Underbart!
 
Nu härnäst är det Alexanders födelsedag. Hade en tanke på vad jag skulle ge honom, men den presenten visade sig kosta braaa mycket mer än jag hade tänkt mig.
Kan någon hjälpa mig med idéer???
Han fyller år på söndag så tiden är knapp.

Äntligen

Äntligen är vårt internet tillbaka!!
Tyvärr så kommer jag inte hinna skriva så mycket nu på morgonkvisten, för vi ska in med mammas hund till veterinären. :-(

Igår träffade jag Sanna, Maria och Eva. Det känns som det var en evighet sen vi sågs! Världens bästa mammor i mina ögon. Skönt att få träffa dem och få lite råd och tips om nattning och sådant. Har verkligen saknat dem jättemycket!!
Maria är i vecka 37 nu och det börjar bli dags att räkna ned. Är nyfiken på vad det är som kommer att kika ut:-)

Nu vaknade My, så det är väl dags för mig att sätta igång morgonen på allvar.

Håll utkik på bloggen för nu kommer den uppdateras om vad som hänt under den senaste veckan... typ varje timme:-D

Blogg-lovers

:-)
Ja, jag vet. Jag har inte bloggat på såå länge.
Vårt internet ligger nere och kommer att fortsätta att göra det tills på tisdag eller onsdag. Sorry!
Då lovar jag er uppdateringar:-)
Nu sitter jag vid syrrans dator.

Ikväll är det underbart väder och jag ocgh tjejerna grillar och dricker vin. Sen ska vi till Kanten och ha det superroligt! Hoppas att jag träffar er bloggläsare där:-D

Pratade ett tag idag med min storasyster... tänk att man kan träffas så sällan, under ganska många år och även ha en så bra kontakt med varandra som vi har. Det är värdefullt!

Nu är alla tjejerna stylade och snyggare (tro det eller ej) än vad vi brukar vara. Dags för mig att avsluta inlägget innan tjejerna protesterar mot mitt dataanvändande.

Kram på er alla och lovar er uppdatering som tusan nästa vecka.

RSS 2.0