En helt underbart vanlig torsdag kväll

Det har varit så trevligt ikväll. Anna kom ner till Hummerkrogen och gjorde mig och syrran sällskap. Som vanligt var det trevlig stämning och mycket folk.





Här har ni källan till all ljuvlig mat på Hummerkrogen. Robban i egen hög person:-)

Senare gick vi vidare till Kanten, som var fullpackat med folk... på en torsdag??!! Alltid lika trevligt att se:-) Hittade dock lite ledig personal som hade tagit sig tid att gå ut och mysa... så vi passade på att klämma oss ner och mysa med dem:-)


Det var trevligt att prata lite med Linn och Elin:-)


Alex och Erik i baren... Nice att titta på!

Nu sitter jag hemma och pratar med min man i soffan... det kan inte bli en bättre kväll:-)

Ikväll är det Jenny-time

Hummerkrogen kl 18 med syster yster.
Det är min absoluta faouritrestaurang, jag älskar skaldjur.

Har varit uppe på tomten idag och kikat. Det går framåt, längtar tills dess att man i alla fall ser stommen till huset... och framför allt tills dess att det är klart:-)

Syrran har min kamera, så därför är det kasst med bilder- det kommer bli bättre:-)

Bad, bin och bränna

Ännu en härlig dag på stranden.
Årets första dopp också kan jag erkänna... lite kasst, men jag är en sådan stor badkruka. Ärligt talat så trodde jag faktiskt inte att jag skulle bada alls i år.

My sprang bort till en dam som låg några meter bort idag. Kastade sig på hennes mage och hon blev livrädd. Satte sig upp och skrek och då satte hon sig tydligen upp på en geting som stack henne. Då skämdes jag. Som tur var så var det Anna som höll i My, så jag kunde lugnt sätta mig ner och låtsas som ingenting:-)

Sen kom Emma ner med lite vätske påfyllning. Kul när man har vänner som kommer då och då, det gör strandbesöket ännu trevligare.

Nu ska jag fjäska lite med min man och se om jag kan kila iväg utan man och barn en sväng ikväll. Vad tror ni, kommer han släppa iväg mig? (Jag ställer en fråga det sista jag gör för att finta er till att svara på frågan och i och med det ge mig underbara kommentarer att läsa. Hoppas att ni går på det!)

Här var det blött

Natten bjöd på skräck.
My vaknade till senare under natten och då flyttade jag över henne till vår säng. Någon gång där vaknade hon till och som vanligt försöker hon få tag på saker som står på hyllan över sängen. Denna gången lyckades hon- en hel kanna med vatten.
Jag vaknade av den mest bisarra av känslor. Jag var arg som ett bi, rädd, blöt och fattade ingenting. Vad fan hände? Där sitter My med en tom kanna i handen.
Alexander bara skrattade och frågade om jag lyckats svalka av mig ( jag tycker ofta att det är väldigt varmt i sovrummet).
Shit pommes frites!!


Tack John Blund för skottkärran med sömn

Klockan är 22.49.
My sover.
Testade en ny metod.
Satte henne mellan mina ben i sängen. Väl tillbakalutad. Sen satte jag jag på Pokermiljonen på datorn. Vem säger att man inte kan förena nytta med nöje?
Så för att summera. My vann första omgången, sen så riggade jag denna genialiska fälla... moa haha.

Jag ser framför mig syrran i Stockholm.
Sittandes, imorgon bitti, framför datorn och skakar på huvudet(ja, samtidigt som hon läser mina 18 nya blogginlägg). Med en blick som säger "Herre, har hon inget annat för sig än att sitta vid den där bloggen":-). 
Jag svarar;
Jovisst, jag har massor med saker att göra... jag skiter helt enkelt i att göra det, en ny grej som jag testat- funkar sketbra!:-D 

My vs mamma & pappa

Striden är över.
Vi tyckte att My skulle sova, hon höll inte med.
Det blev många tårar, en hel del skrik och sura miner- med nu är det äntligen över.
My vann.

My springer runt och leker, jag sitter och äter en knäckemacka med Kalles på. Jäkligt god den här extra välrökta kaviaren. En lustig sak hände nyss-
Ni vet när man ligger på gräset och tittar upp på molnen och man tycker att de föreställer olika saker. Jag tyckte precis att kaviaren som jag pressade ut på macken bildade meningen "du är en skam för alla föräldrar jorden runt, ditt slöa mähä", märkligt, eller hur?!

Vår sjöbue

My är arg.
Hon är jättearg på oss och vill inte sova, även fast ögonen nästan går i kors på henne.
What to do??

Kvällen har varit ljuvlig. Tog en prommis förut som vi avslutade vid sjöboden. Vi kan skatta oss lyckliga för den boden! Den är lite sliten (nu är den renoverad här och där), inomhus är det faktiskt en sjöbod med fiskenät, tinor, flytvästar och allt annat som hör till. Typiskt idag är annars de här tipptopp- bodarna som egentligen är små boningshus.
Vår sjöbod däremot- sanna mina ord- är kult!


Min nya mp3

Jag fick en mp3-spelare av mina vänner i 26 års present.
Satt och pillade med den lite idag... vissa funktioner på den där lilla grejen är för mig som grekiska- oförståeliga.

Iallafall så fick det mig att minnas en kul grej från i våras... hehehe!

Jag och syrran stod på motionsbandet på guleskär och tävlingsinriktade som vi var hade vi dem på ruggigt snabbt. Puh! Kristin höjde tempot- jag höjde ännu mer. Kristin ökade lutningen- jag ökade ännu mer osv. Till slut springer vi på tårna på dessa löpband. Det var ingen vacker syn, vill jag lova. Flåsandes till den milda grad att det mer lät som någon som kvävdes, armar som hänger och flänger som om man blev anfallen av bin och med en blick utan beslutsamhet, utan bara fylld med skräck.
Då händer det.
Kristin tappar sin mp3- spelare. Det flyger bitar över rummet, en man kommer fram med resterna och frågar hur det gick. Då inser jag att segern är nära . Ingen klarar av denna tortyr utan musik.

Strandväder idag igen

Idag har vi varit nere vid stranden.
Det var faktiskt ganska skönt i vattnet... dock inte tillräckligt varmt för att jag skulle bada, men ändå ganska skönt.

My har sprungit runt naken, badat och käkat jordgubbar i mängder. Kan livet bli bättre?!


Sen kväll

Jag kom på ett projekt- bloggen.
Tänka sig vilken fantasi... fast det har nog snarare att göra med att jag aldrig orkade lyfta på rumpen, utan stängde av datorn och blev sittande med tom blick stirrande ut i intet.
Nåja...

... sen passade My på att vakna och det slutade med att vi blev sittandes på mattan och lyssnade på hennes "babyCD".

"Ticketi tacketi tock, det satt en mus i min rock.
Klockan blev fem- musen sprang hem.
Ticketi tacketi tock"

Klämkäck liten bit det där...
... de första 15 spelningarna. Nu är jag bara facinerad över att My ser så galet överraskad ut varje gång den sätts på. Nästan som trolleri.

Spionage i parken

Jaha, då blev man blåst på åskan idag med. Surt!
Jag och My satt i parken och myste (Såg Vera, Seb, Monica, Vidar och Vincent förresten) (men ni såg inte mig). Det var då jag hörde den- åskan. Packade ihop grejerna- fort och lätt, sen kilade jag hem och kastade mig i sängen och bara väntade på att åskan skulle börja dundra. Väntade och väntade och till slut hade både jag och My tröttnat. Kikade ut genom fönstret och då var allt borta- ingen åska, inga mörka moln inte ens en sketen regndroppe kunde morsan jord trycka ut.:-(
Jaja, Jenny- den som väntar på något gott...

My gick och lade sig tidigt idag. Alexander tittar på tv. Vad ska jag göra då? Känner för att hitta på något, ett projekt typ. Herre, vilken snilleblixt. Jag ska skaffa mig ett projekt. Hinner inte blogga mer... just nu.

Mina vänner- ni är bäst

Tack alla vänner för en underbar kväll.
Jag hade så himla roligt- ni gjorde verkligen min dag!!



Efter Gästis träffade jag på några vänner som drog ihop till efterfest.
*en observation
För några år sedan var det väl nästan aldrig några efterfester. Nu däremot två stycken på bara några få dagar. Jisses! Har tiderna förändrats eller är det bara jag som är så rackarns rolig att ha med på efterfest?*
I alla fall så hade ju det varit jättetrevligt, men efter senaste rysaren så kände jag ingen tvekan när jag svarade nej.

Bortsett från en lite rörig lägenhet så är allt tillbaka till normalt igen. Klockan 10 imorse kom babyleveransen och efter det var det full rulle. Nu tar My sin tupplur och då tänkte jag kila ut i solen och få mig lite färg på min halvbleka lekamen.

Tack och hej.

Stanna upp och njut dagen

Nu tänker jag ge mig själv 20 minuters ro för att insupa min födelsedag.
Jag och My har städat och lekt omvartannat hela dagen. Även idag blev det poolbad ute på balkongen... hon älskar verkligen det:-) Så fort hon ser att balkongdörren är uppe så skyndar hon ut och sätter sig i poolen... även fast den ligger upp och ned:-)

Nu ska jag snart in i duschen och piffa upp mig. Har en kul liten frisyr som jag kommer att testa ikväll. Har övningsfriserat den ett par gånger innan, så hoppas att det blir lika bra nu:-). 1/3 kommer att tycka att den är cool, resten kommer att tycka att den är urlöjlig:-) ... för mig gör det detsamma, kul att folk gillar den, ännu roligare om man får retas lite:-D

Glömde berätta att jag fick två jättevackra soppterriner av mamma, pappa, Göran och Birgitta igår. Plus det så fick jag presentkort på Solliden. Tack så himla mycket!!
Allt kommer verkligen att användas flitigt!!


Min födelsedag

Nejmen hoppsan!
Idag är det visst min födelsedag...

Strålande solsken, allting förberett, underbara vänner som väntas- kan det bli bättre??

Jag sitter och väntar på att någon frivillig ska komma upp med mitt favvokaffe från Norskens. Finns det någon som känner sig manad?

Picnicen igår blev i alla fall väldigt mysig.
På menyn igår var det flintastek med en sommrig potatissallad och tzatsiki. Till efterrätt blev det en enkel fruktsallad.
Innan grillningen badade vi, men det var inte riktigt Mys grej. Annars så sprang hon omkring naken och hade det hur bra som helst. Världens sötaste lilla tjej det där:-)

Lille Hampus dop

Jag vaknade i morse av att My grinade. När jag kommer till hennes säng ser jag att hon har tagit av sig blöjan och kissat i sängen... hm! Tar upp henne ur sängen och sätter igäng med att bädda rent och sätta igång tvättmaskinen mm. När jag väl är klar kommer jag ut i köket. "F*N också" tänker jag, My sitter och leker med sitt eget bajs... och det är överallt! Mina skor, Alexanders väska, 85% av golvytan, trappan, stolarna, spegeln osv.
Jaja, godmorgon på er också!

Idag är det först lille Hampus dop som står på schemat. En väldans söt liten knodd, som sist jag såg honom liknade en liten seglare med sina små kläder.

Sen är det en liten födelsedags picnic som gäller. Bara familjen och mys nere vid hästedalen. Kanske första doppet ikväll?

Vilken värme!!!

Vilken hetta det har varit idag... och fortfarande är förresten!

Jag och My kilade bort till parken vid 17- tiden och satt där och myste. Skönt för My att få springa av sig lite utan att ha mig i hälarna hela tiden. Då och då kom hon dock till mig för vätske påfyllning.
Förresten nu på kvällen efter grillningen, så sprang My runt med bara blöja... efter ett litet tag tog hon av sig den och gick in till toaletten och kastade den i soptunnan. Så söt, min lilla tjej.-)

Vad ska man göra nu då?
Kanske se om det finns något bra på tv...

För gammal för efterfest

För 14 minuter sedan blev jag människa igen.
Jag har varit kass hela dagen... känns nästan som om jag hade varit ute igår. Skumt det där!

Jag har hunnit röja upp lite hemma och gort lite planer för ikväll. Grillning med järngänget- jag och My.
Syrran, Marie och Emma skulle till Eat och äta, men känner inte att jag klarar av det idag.

Alexander ringde för en liten stund sen och berättade att han och Seb sitter på en uteservering vid Stora Teatern och dricker en drink. Inte alls avundsjuk! Jag menar allvar, jag är verkligen inte alls avundsjuk- bara tanken gör mig illamående.

Hur coolt är det inte att berätta för polarna att man har en pool på terassen... skitcoolt, om man frågar mig- fast man får ju utelämna vissa detaljer.
Detta pysslar i alla fall My med nu.

Åh, detta brus

Igår var jag ute.
Och det är ju så med utgångar att man blir lite seg.
Jag är SEEEG idag.

Jag hade väldigt kul igår!
Kvällen gick så himla fort. Jag trodde att klockan var 11 och då var den redan 01. Så det var bara att packa ihop och skynda iväg till Kanten. Räkkväll, vin och sommar visor.

Nu ska Alexander iväg till Göteborg och titta/lyssna på Iron Maiden.

Så här såg det ut när vi åt räkor igår. Jag, syrran, Marie och Emma. My tar kortet.  


Och här var vi senare på kvällen. Lite onyktrare- lite roligare:-)


Mina naglar är sååå långa

Sådär.
Nu är naglarna fixade. Irina undrade hur långa jag ville ha naglarna, men jag sa att hon skulle göra dem som vanligt, så kan jag ju fila ned dem senare.
Tjena right!
Jag körde hem och dessa naglar fick mig att sätta igång vindrutetorkarna, blinkers och radio-  ofrivilligt!!(För er som tror att jag överdriver- ni har rätt) Så nu sitter jag här precis hemkommen och filar, filar och filar. Jag känner mig lite handikappad med dessa naglar... det är precis så att jag kan skriva på datorn., men det artar sig nog snart:-) Pekfingret har jag filat klart. Det tog ca 10 min.


Vad My än får att sysselsätta sig själv med, när mamma tar en kopp kaffe, så har alla en gemensam nämnare- det grisar ner. Bordet, stolen, My, golvet. Ja, även på ställen man inte trodde att hon varit på blir nergrisade. Så är det ju med barn.
När jag är ute och fikar/äter så har jag för vana att alltid städa upp efter Mys kaos. Personalen är alltid tacksam för att man vill snygga upp efter sig... och inte sällan, så behöver man inte ens göra det.
Bara gesten om att be om sopkvast, tycker jag, är väldigt trevlig.
Här är jag, syrran, My, Eva och Adde när vi fikar vid Räkboden. Där köpte jag den bästa My-mutan ever. Men jag håller idén för mig själv, då jag vet att den inte kommer att godkännas av min man. För er som undrar- Nej, Alexander läser ej min blogg:-)


En del av räkboden och deras mysiga uteservering.

Ännu en dag med solsken- underbart

Idag har jag en tid hos Irina, som ska fixa mina naglar. Det är skönt att ha någon i Hunnebo som gör naglar, så att man slipper åka någon annanstans för det. Nu under sommaren sitter hon på Maria Eylis hårstudio.

Innan dess hade vi tänkt att sola lite, men har en del att stå i som jag tänkte få fixat nu på förmiddagen, så det blir bara en kaffe på räkboden.

Ikväll tänkte vi ha lite räkfrossa i sjöboden. Mamma och pappa har ju lagt nytt bryggdäck, så det passadde ju bra att sitta där. Än så länge är det oklart hur många vi blir, men några är i alla fall bokade. Vi har plats för typ 10 pers, men det förvånar mig inte om syrran har bjudit det dubbla. Hon vill så gärna- och tycker att det är så kul med stora sammankomster, men jag hoppas att hon hann tygla sig själv:-)

Solsting och musslor

Vid 12-tiden idag parkerade jag och syrran oss på stranden. Vera och hennes "gäng" hade redan hunnit dit och tagit en bra plats. Jösses vad mycket folk det var.
Försökte testa Mys nya badring, men My vägrade sätta ned fötterna i vattnet. Hon brås lite på mamma ändå:-)

Nu på kvällen gick jag, syrran och Vera till Hummerkrogen och skulle ha en mysig tjejkväll. Moule Marinee med vitlöksbröd stod på våran meny. Alexander jobbade på tomten till sen kväll, så My hängde med mig.
Hon är dock inte något vidare roligt bordssällskap på restaurang.
Fast med tjejer över 20, så är det aldrig några problem med att få hjälp... biologiska klockor som tickar och slår hej vilt.

Här är våran tomt. Grabbarna jobbade ett 11 timmars pass i stekande hetta. Även jag drog mitt strå till stacken... fika på fm och vattenleverans på em:-)


Här är Hummerkrogens uteservering. Mitt favouritbord är inne i hörnet till höger(syns ej på bild). Idag var det dock stekande hett där inne, då vinden inte nådde in.


Fobier

Igår natt förresten.
När jag ligger och muttrar känner jag hur något kilar upp för armen på mig. Tänder ljuset och slänger mig upp ur sängen, halvskrikandes. En sån knubbig äcklig spindel med typ betar stirrar tillbaka på mig.
Jag försöker få väckt Alexander, men han bara mumlar något om att släcka och somna om. (Jag har vid några tillfällen drömt om framför allt spindlar i sängen, men också myror och tro det eller ej den där "handen" i The Adams family. Alla drömmar med samma ändamål- att skada mig.)
Till slut fick jag i alla fall fart i Alexander, så att han kunde vakta inkräktaren medans jag gick och hämtade mina dödar-vertyg. Slutet gott- allting gott.

Lovade Alexander fika vid 11, så får sätta igång med sockerkaka... snabbt och enkelt:-)

Sen är det stranden som gäller:-)

Det är efterfest på Sveas balkong

Jag Alexander och My tog en sväng i samhället igår kväll. Middag på Kanten och sen vidare för Kaffe på Eat. Tjejerna på Eat är alltid lika glada, det är en skön stämning när man kommer dit. Gabbis- en av servitriserna, och god vän- brukar alltid leka lite med My, så att jag och Alexander kan få lite lugn och ro. Det är verkligen guld värt!
På tillbaka vägen kikade vi in på Hummerkrogen som hade två gästkockar i köket. :-D

Sen var det efterfest på Svea.
Tjo, tjim och höga skratt. Massa olika lekar och hög musik... ända fram till 06.30 på morgonen.
Det enda kruxiga var att vi inte var med.
Alexander sov i och för sig djupt hela natten, men jag låg vaken, My vaknade från och till. Grrr, jag var arg. Muttrandes och puttrandes låg jag inne i sängen med armarna i kors, som en gammal gubbe med ihopsnörpen mun.
Dock så är jag alldeles för feg/lat att göra något åt det.
Hade jag gått ut och sagt till dem, så hade de varit tysta utan problem.
Men inte- jag ligger hellre vaken!

Mamma fixar

Godmorgon.

Jag har under ett tag pratat om att försöka ändra Mys sovrutiner... med det menas att försöka få upp henne tidigare på morgonen och då även lägga henne tidigare på kvällen.
Jag har inte behövt göra ett skvatt.
Lördagen den 19 Juli, ansåg My själv att det fick vara nog med sovmorgnar för sina föräldrar. Sen den dagen har hon vaknat galet tidigt. Jag är ingen morgonmänniska, men jag gillar att komma upp tidigt... och kvällarna är ju himmelska.

Jag har även ett problem som jag tänkte ta upp.
Min outfit tills på måndag- den där ursnygga som passar mig perfekt...Min kropp får inte riktigt plats. Den svenska sommaren får alltid min kropp att expandera, samma sak varje sommar år efter år.
Men jag har en idé.
För att outfiten ska kunna passa måste jag gå ner 5,8 kg. Och jag är ju inte dum i huvudet, utan förstår själv att det inte kommer att funka bara genom att äta snålt.
Lyssna på det här.
En natt uppe i Mjövattnet- utomhus. Enligt mina beräkningar så kommer mygg och knott under natten få bort 3 kg och resten tar bromsarna på morgonkvisten. Kl 10.30, Jenny åker hem fit som f*n... eller??!!

*host host*

Idag vaknade jag åter igen av den j**la hostan. Även fasten att jag inte kom i säng förrens vid 05 tiden på morgonen, så var relavivt pigg. Ingen idé att slappa... dagen hade mycket att erbjuda mig.

Vid 11.30 åkte jag och Kristin in till Torp för att handla. Jag hittade ett par u n d e r b a r a skor på Bianco. Jag älskar dem... ni som kommer på kalaset på måndag kommer att få se dem live då. De kommer att höra till min outfit:-)
Sen hittade jag några linnen och lite smink.

När vi kom hem var det latte på norskens som gällde. På vägen dit kom vi att tänka på en sak... "Hur onyttig är en latte?". Jag läste på en sådan dietsida på internet en gång att om man dricker en latte om dagen i ett helt år, så går man upp 6 kg???!!! Fast det är inte ens latte jag dricker- utan en (himmelsk skänk från ovan-god) latte med typ maaassa socker. När jag kom fram till disken så kunde jag dock inte förmå mig att beställa något annat än min älskade latte, men jag har insett en viktig grej... Det är att det inte är för min monstruösa aptit som jag går upp i vikt- utan det är den förrädiska lattens fel... Grrr!
Så nu- i fortsättningen- kan jag vara mig själv på kvällarna.
Frustandes, grön och med söndertrasad T-shirt så kan hulken fläcka upp kylskåpsdörren, utan dåligt samvete.
INGA PROBLEM, NOLL BEKYMMER...
 jag drack ju faktiskt inte den där latten.

Storstäd

Har precis bjudit in till storfika i Hästedalen. Hoppas att det är några som kommer i alla fall. Det enda kruxet är att vädret i Sverige kan vara ganska så ombytligt, så man får helt enkelt hoppas att solen är framme ett tag till.

Idag var jag och Alexander uppe med tuppen. Vi åt frukost och sen satte vi igång och storstädade. Jag tog undervåningen och Alexander övervåningen. Nu är det äntligen klart och det är så skönt att vistas i en nystädad lägenhet... vad som är ännu bättre är att komma hem till en nystädad lägenhet. Så idag gäller det att ha många ärenden, för att sedan ta sig hem i mellanåt för att beundra lägenheten:-)

En kopp te

Hej hej.
Nu har det varit några dagar utan varken promenader eller joggingturer... hostan håller i sig och kommer nog att göra det ett längre tag tror jag. I morse var det i alla fall helt underbart att ligga kvar i sängen. Det spöregnade och det låter så härligt när man ligger under ett varmt täcke.

Idag är det Bullaren som gäller. Vi åker väl inom ett par timmar, så att vi kommer dit lagom till lunch.
Kristin skulle ut på båttur med tjejerna idag (Karin, Gabbis och Christine). De skulle till Lagergrens tror jag och äta lunch. Hade varit så mysigt att följa med, men det får bli en annan dag.

Just nu är det en kopp te som står på schemat.

Lite bilder

 My och Joel uppe vid sommarstugan.
 Joel med världens finaste ögon sitter på gräsmattan.
 Tjejerna utanför Svea dricker skumpa ur plastglas... kan det bli bättre?!
 Joel och Syrran nere vid stranden.
 Så här såg My ut när Syrran och Anna passade henne. Smutsiga barn är lyckliga barn.
 Mys och Joels gunga vid sommarstugan.

En helt vanlig Lördag

Tack för all snälla kommentarer om den nya stilen på min blogg... jag kallar den "Sömmertier".
Jo, du Ac. Det kallas för hädder och det är enklet att fixa. Man programmerar den över giggabitterna till bloggen och sen är det klirrat. Lätt som en plätt:-)

Imorgon åker jag och Alexander till stugan i Bullaren. Det ska bli alldeles underbart att bara komma bort och vara med varandra. Köpa god mat och bara sitta och prata.

Klockan är nu 21.30, en alldeles vanlig Lördagkväll. Alexander ska strax iväg och jobba, jag sitter vid datorn, My sitter i trappen och äter på en stövel, det regnar utanför och allt bara är som det ska. Sådana här stunder måste man bara uppskatta.

Åh, jag som ville att det skulle åska

Var helt säker på att det var ett åskoväder som var på ingång tidigare idag.
Jag älskar åska!
Dra ut alla kontakterna, mysa i soffan, lyssna till ljudet av åskan och ljuset av blixtarna... och faktiskt en sak till som jag lärt mig att gilla... det är vetskapen av att det sitter en fröken borta på Skolgatan som skiter i brallan:-)
Hehe, tanken får mig att le redan nu.
Inte vet jag varför det är så roande, men antagligen är det för att hon i min fantasi sitter under matsalsbordet med kastrullock fastmonterade på kroppen i full fart med att försöka telepatisera till Henrik om att han ska komma hem.
Jag brukar alltid försöka att skicka något (i min smak) roligt sms, för att lätta upp stämningen lite därborta.

JAG SAKNAR MINA TJEJER!

Jag saknar att fika med Maria, Eva och Sanna. Jag har ju inte träffat Hampus nästan alls och vi skulle ju ha ostkväll, Sanna? Nostalgikvällen framför datorerna, Eva...det skulle ju bli så mysigt. Vart tar tiden vägen? Jaja, ni får helt enkelt ta tag i det här! Jag sitter här nu och väntar på att ni ska ringa. Fast ring inte på mobilen- för den har My kastat i toaletten. Ring hem!
*undrar om det funkar att beordra*

Jag saknar att fika med syrran, Anna och Marie. Eller, ja. Vi fikar ju, fast sällan alla på en gång. Skärpning!

AnnaCarin är i norrland.
Jag är grymt sugen på att åka till Fiskebäckskil med Stefan och Johanna igen. Så himla god mat!
Sarah och Maria är det en evighet sen jag träffade. Måste få ut inbjudningar till dem IDAG.
Emma har inte heller fått sin inbjudning.
Karin och Vera har jag i alla fall hunnit träffa en del. Det är jag nöjd över:-)

Hej och hå

Då var det torsdag!
Idag var vi nere en sväng på Bella och smakade lite viner med Jörgen och Sofia. De skulle testa vinmenyn inför bröllopet. Jättemysigt!
Träffade även Jossan med den fina magen:-) Snart är det dags!!!

Fikade även på norskens idag med järngänget:-) Kul som vanligt!

Har ännu inte fått ut alla inbjudningar inför kalaset, men imorgon tänkte jag att jag skulle få ut resten. Hoppas att många av er kan komma... det kommer att bli RÖJ, kan jag lova. Jag gör ju en hel del av det röjet... resten litar jag på att alla mina inbjudna gör. Ingen av dem brukar hålla igen på något!! Hehe!

Full fräs i sotenäs:-)

Jag har inte skrivit på några dagar, och det beror på att jag har haft fullt upp. Har varit jättetrött i några dagar... nu när man har barn så kan minsta lilla "projekt" ta musten ur en helt. Två nätter på raken har jag nu i alla fall sovit bra och länge... och nu är jag mig själv igen.

Var och åt på Eat häromdagen när tröttheten slog till. Ni vet man har inget tålamod, frusen och allmänt håglös. I alla fall så åkte jag hem- själv- och tog en varmdusch, men insåg snabbt att jag var alldeles för trött. Då kom  jag på e n snilleblixt. Jag satte mig helt enkelt i Mys badbalja och badade/duschade. Fråga mig inte hur jag lyckades klämma mig ner.
Sista dagen av trötthet var igår. Vi skulle åka ut på sjön och jag kände att jag inte riktigt orkade, men hängde med ändå. Det slutade med att jag nästan stortjöt ute på holmarna, när en geting försökte sätta sig på min bikiniunderdel- mitt emellan benen- när jag skulle äta min melon. Då höll jag på att koka över... och så var det kallt också- ute på ön.

Idag- nya tag. 
Eva- no promenados för mig, men kaffe hade varit gott. Har inte fikat på såå länge. Idag kan bli svårt att hinna med, men var gör du på måndag?

Just nu springer min dotter runt nakenfis i lägenheten. Jösses, vad mycket energi hon måste göra av med. Hon håller igång hela tiden. Tack vare all denna energiåtgång så börjar sömnen att fungera som den ska. Hon sover ofta hela nätterna, det sista sover hon 3 timmar mitt på dagen och somnar ändå som en stock vid 19.30. PEPPAR PEPPAR, TA I TRÄ.


Anna och Johannes har fått tillökning

Idag ringde Anna mig i full panik. Hon har fått hyresgäster... -eller rättare sagt- gäster (de är ej betalande). Jo, det är nämligen så att Anna har fått mjölbaggar i hennes skafferi... hehe! Hon rensar rent- de kommer tillbaka, hon damsuger- de kommer tillbaka, hon förgiftar- de kommer tillbaka... spännande att se vem som är envisast.
Förresten- undrar om hon har murpat klart?

Ikväll ska vi till Eat och äta mat. Det ska bli trevligt! Hoppas att jag är klar med överraskningen till dess.

Eva- Ingen fika idag. Har fullt upp med tidigare mening.

Vi tror att My har sagt sin första mening nu i dagarna. "Vad är det?" NEJ, jag tror inte att jag har ett superbarn. Bara en nypa mer begåvat än alla andras barn:-)

Hej

Helgen har varit super.
 
På Lördagen åkte jag och Alexander tillsammans med Johanna och Stefan till Kärringön. Vi hade en superschysst båt som var lagom på alla håll och kanter. En sådan båt kan jag tänka mig- när vi vunnit på lotto:-)
Kvällen bestod av snack, god mat, god dryck och suveränt sällskap. Några roliga senarios hände som Johanna, jag, Alexander och Stefan skrattade gott åt när vi åkte hem dagen efteråt:-D

Igår var en lugn dag. Jag och Alexander slappade mest hela dagen. Tittade på tv och lekte med My. Saknade henne verkligen i lördags!
Både My och jag har en förkärlek till att bygga borgar. Det är verkligen kul nu när hon börjar uppskatta det. För ett halvår sedan förstod hon inte alls tjusningen i det hela, utan då fick jag själv osmidigt rulla runt bland alla kuddar, stolar och parasoll.
En annan favourit nu är kurragömma och jage. Jag tycker att det är lika kul som hon- enda kruxet är att mina knän gör så förbaskat ont efter ett tag.

Jaja, nu idag- ny dag! Måndag. Inget jobb för mig ikväll... ingen som kan passa My, så jag får vara hemma. Vad händer då? Antagligen ingenting, lite film och lite pyssel.

Älskade systrar

Jag, My och Alexander tog färgan över till Ramsvik igår... åt gott och hade det helt underbart. Alexander sa att det kändes som att åka utomlands:-) Senare åkte vi hem och kikade in till svärföräldrarna.

Idag har det varit alldeles galet varmt. Har inte kunnat gå en meter utan att svetten flödar! Idag tog vi i alla fall en lunch på Räkboden. Jag gillar det stället! Bra mat till bra priser och alltid trevlig personal!

Idag kom äntligen det jag väntat på så länge! Ska bli så roligt att få börja fixa.

Imorgon är det mys som gäller. Båttur till kärringön och 24 timmar enbart till att vara Jenny. My är hemma med Kristin och tjejerna. Hoppas att allt går bra och att My håller sig lugn, fin och odemonisk:-D

Sist, men inte minst...

Älskade syster
Vi är tillsammans
Skyddar varandra
mot allt ont
Du är mitt kött
Mitt blod
Vi hör ihop för alltid

Älskade syster

Vet du hur mycket
jag tycker om dig?


RSS 2.0